Strømkrisen kan føre til permitteringer

Torill Lehre

Autorisert jurist / daglig leder

torill.lehre@adisor.no - 406 07 546

Dagens situasjon med høye strømpriser skaper økonomiske utfordringer for bedrifter. Har din arbeidsgiver varslet permitteringer eller oppsigelse, bør du snu deg rundt med en gang.

  • Oppsigelsen må være saklig begrunnet.
  • Det må være absolutt nødvendig for arbeidsgiver med oppsigelser eller nedbemanning. Det er ikke tilstrekkelig at arbeidsgiver ønsker å bli kvitt noen arbeidstagere.
  • Arbeidstaker kan kreve skriftlig begrunnelse.
  • Arbeidstaker kan kreve full oppsigelsestid.
  • Arbeidstaker kan aldri presses til å si opp selv.

Er du i tvil om prosessens fremgangsmåte? eller er du usikker på hvilke rettigheter og krav som utløses etter oppsigelser og permitteringer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Kontakt oss

Har du spørsmål om hva vi kan bistå med eller ønsker å diskutere en mulig sak, ta gjerne kontakt med oss på telefon, chat eller benytt skjemaet til høyre.

Alle personopplysninger og dialog behandles konfidensielt. For mer informasjon, les våre retningslinjer rundt personvernopplysninger.

Har du spørsmål om hva vi kan bistå med eller ønsker å diskutere en mulig sak, ta gjerne kontakt med oss på telefon, epost eller chat.

Alle personopplysninger og dialog behandles konfidensielt. For mer informasjon, les våre retningslinjer rundt personvernopplysninger.

Takk for din henvendelse.

Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig!
Noe gikk galt. Ring oss eller send en epost til kontakt@adisor.no
This is some text inside of a div block.